Leverandører - papir

 

Joh. Clouth GmbH

Firmaet Joh. Clouth GmbH der producerer skraberklinger, påføringsklinger, skraberholdere og krepningsklinger, har i årtier testet deres materialer på mange forskellige anvendelsesområder inden for papirindustrien. De kender således næsten alle typer ruller eller cylindere og ved præcis hvilke skraberklinger eller påføringsklinger der har den længste holdbarhed og garanterer den bedste papirkvalitet.

Der er mere end 100.000 forskellige måder hvorpå man kan fremstille en skraber- eller påføringsklinge. Knowhow, fleksible produktionsmetoder og et stort varelager gør Clouth i stand til at levere selv skræddersyede versioner med meget kort leveringstid.

Clouth leverer ikke blot klinger der passer til deres egne holdere men også til alle andre systemer på markedet.

 

STAMM GmbH & Co. KG

STAMM GmbH & Co. KG er en mellemstor produktionsvirksomhed med 40 års erfaring i branchen.

I årenes løb har firmaet konstant forbedret sin ydeevne samt designet på de patenterede brusesystemer (med indbygget rengøringsmekanisme) og er idag førende inden for bruse- og oscillatorteknologi til papir, papirmasse og afvanding.

Blandt kunderne finder man alle førende producenter af papirmaskiner og papir. Hos STAMM er kunden en partner, og kvaliteten har højeste prioritet (deres kvalitetstyringssystem er certificeret iht. DIN EN ISO 9001).

STAMM kan tilbyde følgende: 
  • Specialløsninger baseret på årelang erfaring. Fleksibilitet og fornyelse er nøgleordene.
  • Design og opbygning af komplette bruseenheder, inklusive den nødvendige omkreds.
  • Hvis kunden ønsker det, kan STAMM også stå for installeringen.
     

Teufelberger Fiber Rope GmbH

Østriske Teufelberger Fiber Rope GmbH er en førende producent af papirføringsreb.

Årtiers erfaring har, efter "mødet" med hundredevis af papirmaskiner, givet Teufelberger en enestående knowhow omkring papirføringsreb og deres anvendelse.

Desuden har firmaet et globalt netværk af veluddannede agenter, der alle er i stand til at tilbyde kunden den nødvendige vejledning og service.

Ikke to papirmaskiner er ens, men Teufelberger har altid det rigtige produkt. Med fokus på de krav der er til levetid, strækning, friktion og mekanisk eller kemisk belastning, udvælges det rigtige produkt i samråd med kunden. Det er muligt at vælge det optimale produkt til hver enkel arbejdsopgave, uden at være nødt til at gå på kompromis.

 

WEFAPRESS Beck + Co. GmbH

WEFAPRESS Beck + Co. GmbH, der har eksisteret siden 1955, er pionær inden for polyætylenforarbejdning og én af de førende producenter af halvfabrikater og færdigvarer fremstillet af UHMW-PE og HMW-PE. Den store erfaring og produktionstekniske dygtighed gør WEFAPRESS til en pålidelig partner for industri og handel.

Virksomhedens kvalitetsprodukter anvendes over hele verden inden for mange forskellige brancher, fx automobilindustrien, kemisk bejdse (metalbejdse), kemisk industri, møbler, transportsystemer, galvanisering, havneanlæg, skibsbyggeri, industri, køkkenelementer og armaturer, levnedsmiddelindustrien, maskinteknik, atomteknologi, overfladedesign, papirmasse- og papirindustri, tovbaneanlæg, tekstilindustrien, miljøkontrol, værktøjsfremstilling, cement- og kalkstensfabrikker m.v.

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenov.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud