Filterposer redder produktionen!

Kunder har ofte forskellige opfattelser af hvad der er god overfladebehandling. Nogle kunder betragter en tyk og korrosionsbeskyttende coating som god kvalitet; andre anser en pæn finish for vigtig. Uanset hvilke krav din kunde ellers har, er det dog et ufravigeligt krav at den lak eller maling man benytter er uhyre ensartet. Hvis en maling eller lak ikke har været benyttet i længere tid eller er af dårlig kvalitet, kan det være svært at omrøre den med et tilfredsstillende resultat, og klumper (agglomerat eller urenheder) i malingen kan betyde at man enten skal male om eller får en utilfreds kunde.

Løsningen for mange er at hælde sin lak og maling igennem et polyamidfilter. PA-filtrene fås blandt andet som filterposer med målene 150 x 250 mm og med mange forskellige maskestørrelser fra 31 μm til 800 μm! De fleste størrelser er lagervarer og leveres i poser a 10 stk.

Så husk: Næste gang din maling eller lak skal være helt perfekt, så kontakt Hj. Cruse & Co. på telefon 45 95 07 00 eller e-mail salg@strenov.dk, og få løsningen allerede dagen efter.

Artikel fra StrenometerNyt nr. 8/oktober 2008

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenov.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud